Γ.Τράγκας: «Έχουμε συγκυβέρνηση Σόρος» 

- in ΓΝΩΜΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στο Μαξίμου από κάτω θα βρεις τον Τζορτζ. . .


Για την Ά.Μέρκελ που αποχωρεί από την πολιτική, αλλά και για τις όλο και περισσότερες καταγγελίες για την ανάμειξη του Τζορτζ Σόρος στα ελληνικά πράγματα μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή «Εν Αθήναις», στα Παραπολιτικά 90,1.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η Ά.Μέρκελ προανήγγειλε την αποχώρησή της από την πολιτική. Δεν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία στο CDU. Μην παίρνετε βαθιά ανάσα ανακούφισης, γιατί η κυρία σκοπεύει να ολοκληρώσει τη θητεία της ως καγκελάριος έως το 2021. Απλά δεν θα επιδιώξει να πάρει άλλο πολιτικό αξίωμα. Είναι χορτασμένη από εξουσία και δύναμη. Και είναι υπεύθυνη για όσα δραματικά συνέβησαν στη Γηραιά Ήπειρο. Για τη φτώχεια, την ανεργία και τη δυστυχία εκατομμυρίων Ευρωπαίων. Βύθισε τη χώρα μας σε αιώνια αιχμαλωσία και τον ελληνικό λαό σε μελαγχολία και οδύνη.

Προετοίμασε τα χειρότερα για την πατρίδα μας…

Είναι τέτοια η πολιτική στροφή στην Ευρώπη και τόσο μεγάλη η πολιτική καθίζηση του CDU και του SPD στη Γερμανία, που ίσως να μην προλάβει να ολοκληρώσει αυτή τη θητεία στην Καγκελαρία. Tα μυστήρια των Αθηνών, το ένα μετά το άλλο, φωτίζονται. Σιγά-σιγά πέφτει άπλετο φως σε αυτή την πολιτική τερατογέννεση, που αναδεύεται και στριφογυρνάει σαν το μωρό της Ροζ Μαρί στη πολιτική κούνια.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πρωθυπουργός, που ήρθε στην εξουσία με ένα πλήθος αντιμνημονιακών συνθημάτων και με τη βοήθεια δυνάμεων, όπως ο Τζορτζ Σόρος. Ολοένα και περισσότερο πυκνώνουν οι καταγγελίες, οι πληροφορίες και οι αποχρώσες ενδείξεις για ανάμειξη του Ούγγρου-Εβραίου κροίσου, αμερικανικής υπηκοότητας στα ελληνικά πράγματα. Ο επιχειρηματίας που ισοπέδωσε εν μια νυχτί την Τράπεζα της Αγγλίας και έφυγε κερδισμένος με 1 δις λίρες. Ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με τους Ναζί και είναι persona non grata, δηλαδή ανεπιθύμητο πρόσωπο στο Ισραήλ, φαίνεται ότι έχει μεγάλη ανάμειξη στα ελληνικά πράγματα και έχει πληρώσει πολλά εδώ στη βαλκανική, για να φτάσουμε στη συμφωνία των Πρεσπών.

Λεπτομέρεια: Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου κατηγόρησε ΜΚΟ, που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, πως ευθύνεται για την κατάρρευση της Συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και ΟΗΕ, για την απέλαση χιλιάδων Αφρικανών, παράνομων μεταναστών στο Ισραήλ. Ο Νετανιάχου είπε πως η Ρουάντα θα δεχόταν τους Αφρικανούς μετανάστες από το Ισραήλ, αλλά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, μετά από πιέσεις της ΜΚΟ του Σόρος. Σκεφτείτε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε πως η οργάνωση είναι εχθρική προς το Ισραήλ και χρηματοδοτείται από το Σόρος. Σκεφτείτε επίσης όσα έχει πει ο Ντόναλντ Τραμπ για τον Σόρος, ο οποίος κάθε τρεις και λίγο, είτε αυτός – είτε ο γιος του, εμφανίζονται στα πρωθυπουργικά γραφεία της Αθήνας, των Σκοπίων και των Τυράννων.

Ο κος Σόρος έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στη Μ. Βρετανία, γιατί χρηματοδότησε με 400.000 λίρες όλες την εκστρατεία, για να σταματήσει το BREXIT. Επιθυμεί φτηνές σε εργατικό δυναμικό οικονομικές ζώνες, ανοιχτά σύνορα και εγκατάσταση εκατομμυρίων μεταναστών στην Ευρώπη και στην Αμερική. Εδώ στην Αθήνα, είχε μια σειρά επαφών με τον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένειά του. Ο Καμμένος δεν είπε τυχαία όσα είπε στο υπουργικό συμβούλιο. Πέραν όμως του κου Κοτζιά, χθες, ο κος Βαρουφάκης ο οποίος δεν αρνείται πλέον ότι δούλεψε δίπλα σε διακεκριμένους καθηγητές οικονομικών για λογαριασμό του Σόρος, έριξε μια βόμβα στην τηλεόραση, η οποία τά είπε όλα. Είπε ότι τον Ιούνιο του 2015, με ένα τηλεφώνημα ο Σόρος τόν απέλυσε. Ασφαλώς, δεν τό είπε για πλάκα ο πρώην υπουργός, ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα είπε ότι αντισημιτικοί κύκλοι λένε ό τι λένε για τον πρώην εργοδότη του, δηλαδή τον Τζορτζ Σόρος. Παρέλειψε να πει όμως ότι ο κος Σόρος είναι persona non grata για το ίδιο το Ισραήλ και τους αδερφούς Εβραίους και σε εκατοντάδες δημοσιεύματα αναφέρεται ως εχθρός της Ελλάδος και μεγάλος ιδιοκτήτης των γειτονικών Σκοπίων.

Ο Σόρος είναι γνωστό πως έχει εξαγοράσει τις πολιτικές δυνάμεις των Σκοπίων. Έχει ποντάρει πολλά λεφτά πάνω στην Χίλαρι Κλίντον και έχει στραφεί με μένος εναντίον του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ο κος Βαρουφάκης, ο οποίος είναι καιρός να μιλήσει και να πλυθεί από όσα τόν κατηγορούν και κυρίως για την υπερχρέωση της χώρας, έδωσε χθες μια προέκταση των σχέσεων του κου Σόρος με τη σημερινή κυβέρνηση και κυρίως με τον κο Τσίπρα. Είτε αυτό που είπε ήταν μπηχτή – είτε τό είπε για μετατόπιση ευθυνών, ο κος Βαρουφάκης λέγοντας ότι τόν απέλυσε ο Σόρος, άφησε να εννοηθεί ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι υποχείριο του κροίσου και κάνει όσα τού λέει.

Άφησε όμως με αυτό που είπε ένα τεράστιο ερώτημα για την υπερχρέωση της χώρας το πρώτο εξάμηνο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όσα λεφτά κέρδισε ο Σόρος από την εσωτερική πληροφόρηση, που είχε όλο αυτό το διάστημα και φυσικά όσα έχει πληρώσει τώρα στην Χερσόνησο του Αίμου, για να προωθήσει τη συμφωνία της Λίμνης. Ομολογώ ότι θα ήθελα πάρα πολύ μια συνέντευξη με τον κο Βαρουφάκη είτε εδώ – είτε στην τηλεόραση, προκειμένου να συναρμολογήσουμε μαζί όλα τα κομμάτια του παζλ, όλη εκείνη την διαδρομή, η οποία κατέληξε να τόν απολύσει ο Σόρος με ένα τηλεφώνημα.

Γιατί τόν απέλυσε;

Γιατί δεν έβγαλε όσα ήθελε;

Γιατί κόντραρε το τρίτο μνημόνιο;

Γιατί έπαιξε κάποια άλλα παιχνίδια;

Θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε από τον ίδιο τον κο Βαρουφάκη πώς δούλεψε σε ένα πρόγραμμα του Σόρος για ένα διάστημα, πώς το ίδιο διάστημα συνδέθηκε με τον κο Τσίπρα, εάν τόν επέβαλλε στην κυβέρνηση Τσίρπα ο Σόρος, εάν τόν απέλυσε τη συνέχεια από την κυβέρνηση ο κος Σόρος, εάν το μείγμα πολιτικής που εφαρμόστηκε το πρώτιο 6μηνο ήταν εντολή του κου Σόρος, εάν ο κος Καμμένος που τόν λέει αντισημίτη είχε δίκιο για όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο και εάν τελικά ο κος Βαρουφάκης πιστεύει ότι πράγματι ο Σόρος που τόν απέλυσε είναι πίσω από πολλά που γίνονται στην Αθήνα…». crash.gr

Διαβάστε Επίσης

Τουρκία: Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν πια στα Ίμια…

Πηγή: REUTERS Νέο κρεσέντο προκλητικών δημοσιευμάτων από τα