Ανάσα για το Mega – Θα συνεχίσει να εκπέμπει !

- in MEDIA

Χαμόγελα για το κανάλι !

Τίτλοι τέλους για τον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» τα ξημερώματα της Κυριακής, από τη συχνότητα της Digea. Με μια ανακοίνωση μόλις 54 λέξεων η Digea ανακοίνωσε την Παρασκευή το τέλος μετάδοσης όλων των προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνδρομητικές πλατφόρμες (Vodafone, Cosmote) θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το πρόγραμμα του Mega, διότι το ΕΣΡ δεν ζήτησε από αυτούς να τό κατεβάσουν.

Διαβάστε την ανακοίνωση

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης, που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου (27.10.2018) έγινε γνωστό ότι κατατέθηκε στο ΕΣΡ αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης διακοπής του σήματος του καναλιού, πληροφορία που ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται.

Γεγονός αποτελεί ωστόσο, σύμφωνα με πρόσκληση του ΕΣΡ, ότι την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού Εθνικής εμβέλειας «Mega», για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με αίτημά τους, χωρίς αυτό να προσδιορίζεται.

 

Διαβάστε Επίσης

Τουρκία: Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν πια στα Ίμια…

Πηγή: REUTERS Νέο κρεσέντο προκλητικών δημοσιευμάτων από τα