Λεβέντης: «Όταν η χώρα κινδυνεύει, η Μακεδονία ξέρει να δίνει απαντήσεις»

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση για το ονοματολογικό της πΓΔΜ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β.Λεβέντης, τονίζοντας πως «οι ώρες είναι πολύ δύσκολες, για τη χώρα μας».

Σε δηλώσεις του μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου επεσήμανε: «Το Μακεδονικό τό ξεπουλάει η κυβέρνηση, δίνει το όνομα, τη γλώσσα και την εθνότητα, δηλαδή ό,τι ζητούσαν οι Σκοπιανοί τα τελευταία 25 χρόνια. Τά δίνει όλα ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του λέει πως δεν δίνει τη γλώσσα και την εθνότητα, αλλά για το όνομα δεν δεσμεύεται. Η Μακεδονία είναι μπροστά σε ένα μεγάλο γύρο προδοσίας». Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι η Ένωση Κεντρώων «είναι μικρό, αλλά έντιμο και ταπεινό κόμμα, που αγωνίζεται, για να εμποδίσει την προδοσία της Μακεδονίας» και «καλεί τους πολίτες της Μακεδονίας να μην πέσουν στην παγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

«Οι πολίτες δεν πρέπει να κάνουν το λάθος και να πηγαίνουν από τον Άννα στον Καϊάφα. Η κυβέρνηση καταστρέφει και η ΝΔ να έρθει στο πόδι της και εκείνη θα καταστρέψει. Όταν η χώρα κινδυνεύει, η Μακεδονία ξέρει να δίνει απαντήσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Διαβάστε Επίσης

Τουρκία: Οι Έλληνες δεν πλησιάζουν πια στα Ίμια…

Πηγή: REUTERS Νέο κρεσέντο προκλητικών δημοσιευμάτων από τα