Τρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες στην Ιταλία…

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο δυστυχήματα στη θάλασσα της Βενετίας…

Τρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες στην Ιταλία

Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν και οκτώ ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σε δύο δυστυχήματα, που σημειώθηκαν την Παρασκευή το βράδυ και χθες Σάββατο, στη θάλασσα της Βενετίας, ανακοίνωσε η ιταλική πυροσβεστική. Λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Παρασκευής ένα μικρό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί, επιστρέφοντες από τη διασκέδασή τους, συγκρούστηκε με τη βάρκα δύο ψαράδων, που ήταν σταματημένη στο κανάλι Σαν Νίκολο ντι Λίντο.

Οι δύο ψαράδες, 69 ετών και κάτοικοι Βενετίας, ήταν φίλοι ετών. Ο πρώτος περισυνέλεγη ζωντανός, όμως υπέκυψε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομέιο, ενώ το πτώμα του δεύτερου βρέθηκε να επιπλέει έπειτα από περισσότερο από μία ώρα ερευνών. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι τέσσερις νεαροί -δύο αγόρια και δύο κορίτσια -Βενετσιάνοι- τραυματίστηκαν ελαφρά. Δεν εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους και το δυστύχημα ενδέχεται να οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα, σε μια στιγμή αφηρημάδας ή στο γεγονός ότι ένα από τα πλοιάρια δεν ήταν επαρκώς φωτισμένο.

Χθες το απόγευμα ένα ασυνήθιστα μεγάλο κύμα ανέτρεψε μια άλλη βάρκα στην οποία επέβαιναν πέντε άνθρωποι, κατά το ΑΠΕ. Οι επιβάτες περισυνελέγησαν γρήγορα από άλλα πλοιάρια, που βρίσκονταν στην περιοχή. Τέσσερις εξ αυτών ήταν ελαφρά τραυματισμένοι, όμως ένας 76χρονος άνδρας, κάτοικος γειτονικής περιοχής, ανεσύρθη νεκρός.

Διαβάστε Επίσης

O Πούτιν χορεύει στο γάμο της Αυστριακής ΥΠΕΞ !

… Υπό τους ήχους μιας χορωδίας Κοζάκων !