Καταγγελία Γεωργιάδη: Το ρουσφέτι Κουφοντίνα έγινε, γιατί η κυβέρνηση έχει δεσμούς με την τρομοκρατία

- in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για δεσμούς της κυβέρνησης με την τρομοκρατία, που οδήγησαν στο «ρουσφέτι» της μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Κυριακής.

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή, αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν τό έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη», έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, που άλλαξε τον νόμο, για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ. Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν τό ξέρω, ας τό απαντήσει ο ίδιος», συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το «ρουσφέτι» έγινε, γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τούς εξυπηρετήσει», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση, σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Τού κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας», κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

 (ΒΙΝΤΕΟ):

Ωστόσο, τα ευρήματα δημοσκοπήσεων για το κυβερνών κόμμα είναι τελματώδη…
 
Σύμφωνα με τα ευρήματα δύο (μυστικών) δημοσκοπήσεων, οι οποίες διενεργήθηκαν μετά τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική Αττική, το κυβερνών κόμμα υπό την ηγεσία του κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από τις δύο έρευνες είναι ότι για πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να κινείται κάτω από το 15%, ενώ το μέχρι πρότινος «ισχυρό χαρτί» της κυβερνώσας Αριστεράς, που δεν ήταν άλλο από τον απερχόμενο πρωθυπουργό, εμφανίζεται (πλέον) ως πολιτικό βαρίδι.

Συγκεκριμένα, και βάσει των στοιχείων των γκάλοπ, που διεξήχθησαν από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό σε πανελλήνια κλίμακα λίγο πάνω από το 12%. Στις περιοχές, δε, που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, η απήχηση του κυβερνώντος κόμματος κινείται σε μονοψήφια ποσοστά και συγκεκριμένα στην Ανατολική Αττική η δυναμική του δεν ξεπερνά ποσοστό 9%. Η μία εκ των δύο δημοσκοπήσεων διενεργήθηκε για λογαριασμό ξένης πρεσβείας, η οποία έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για τις εγχώριες εξελίξεις.

 

Διαβάστε Επίσης

O Πούτιν χορεύει στο γάμο της Αυστριακής ΥΠΕΞ !

… Υπό τους ήχους μιας χορωδίας Κοζάκων !