Φύτεψαν ντομάτες, βγήκαν… πιπεριές… !

- in ΦΥΣΗ

Εύβοια: Πήγαν για ψάρια και έπιασαν… ελάφι ! Εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου ! (videos)

Εύβοια: Πήγαν για ψάρεμα και έπιασαν... ελάφι! Οι απίστευτες εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! (videos)

Το ελάφι βρέθηκε στη θάλασσα και παρασύρθηκε. Οι ψαράδες τό συνάντησαν στην Εύβοια και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους… Οι εικόνες από την Εύβοια με ένα ζωντανό ελάφι μέσα στη θάλασσα προκαλούν αίσθηση και φυσικά έκπληξη. Ο ψαράς Κώστας Δερμάτης, ξεκίνησε με το σκάφος του για ψάρια και ξαφνικά είδε εικόνες, που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Ένα πανέμορφο ελάφι βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Μπουρνώντα Δροσιάς και κολυμπούσε σε μια προσπάθεια να πλησιάσει στην ακτή. Στο βίντεο φαίνεται καρέ-καρέ η διάσωση του ζώου, το οποίο εντοπίστηκε να κολυμπάει κουρασμένο, σε απόσταση 300 περίπου μέτρων από την ακτή.

Όπως φαίνεται παρασύρθηκε από τα ρεύματα και ανοίχτηκε. Ο ψαράς κατάφερε να τό πιάσει και να τού σώσει τη ζωή. Στο επόμενο βίντεο, διακρίνεται ο πεθερός του επαγγελματία ψαρά, Σταμούλης Βαλμάς, ο οποίος με λάσο τραβάει με προσοχή το ελάφι μέσα από τη θάλασσα, για να τό σώσει από βέβαιο πνιγμό.

Το πρώτο μέρος της διάσωσης του ελαφιού

Το δεύτερο βίντεο δείχνει το όμορφο ζώο να απελευθερώνεται στα ρηχά και να βγαίνει, τρέχοντας στη στεριά του Μπουρνώντα.

egnomi.gr

Διαβάστε Επίσης

Και Δεύτερος Ρώσος επίσκοπος νεκρός, στο Άγιο Όρος, στη διάρκεια χρόνου δέκα ημερών…

Δύο Επίσκοποι της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας έχουν πεθάνει