Ξέσπασε σε κλάματα ο ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης… !

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δύο στρατιωτικοί μέ παρηγορούσαν, όχι εγώ αυτούς…

 «Αυτούς τους Έλληνες χρειαζόμαστε»


 Κεφαλογιάννης: Οι δύο στρατιωτικοί με παρηγορούσαν, όχι εγώ αυτούς

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης βρέθηκε χθες ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης – ο πρώτος πολιτικός που επισκέφτηκε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Περιγράφοντας στον ΑΝΤ1 την εικόνα, που εισέπραξε από τους δύο στρατιωτικούς, έκανε λόγο για «υψηλό φρόνημα», ενώ χαρακτήρισε την κράτησή τους «παράνομη», με «πολιτικές σκοπιμότητες από την Τουρκία».

Αναφερόμενος στη συνάντηση είπε ότι «μάλλον αυτοί μέ παρηγορούσαν και όχι εγώ αυτούς». «Τούς αγκάλιασα», είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης, τονίζοντας ότι οι Κούκλατζης και Μητρετώδης «περνάνε μήνυμα σε ολόκληρη την ελληνική νεολαία και τον ελληνικό λαό και ευρύτερα».

«Δεν φυλούσαν μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά σύνορα και γι’αυτό ο πρόεδρος Γιούνκερ έχει κάνει ο ίδιος πρόταση και το ευρωκοινοβούλιο έχει κάνει το ψήφισμα», σημείωσε.

Τέλος, αναφερόμενος στις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, μετέφερε τα συγχαρητήριά του, τονίζοντας: «αυτούς τους Έλληνες χρειαζόμαστε». Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έκλεισε την τηλεφωνική σύνδεση, λόγω της υπερβολικής συναισθηματικής φόρτισης.

Η κρητική μαντινάδα

Ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ αφιέρωσε στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς και μια κρητική μαντινάδα:

«Ο άντρας που ‘χει με Αρχές,

όμορφες μεγαλώσει,

Τίποτα στον κόσμο, δεν μπορεί,

να τόνε ταπεινώσει».

Διαβάστε Επίσης

Και Δεύτερος Ρώσος επίσκοπος νεκρός, στο Άγιο Όρος, στη διάρκεια χρόνου δέκα ημερών…

Δύο Επίσκοποι της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας έχουν πεθάνει