Βίασαν 16χρονη – τήν έκαψαν ζωντανή, και… Α Ι Σ Χ Ο Σ !

- in ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλη μια έφηβη, η τρίτη μέσα σε μία εβδομάδα, βιάστηκε και κάηκε ζωντανή στην Ινδία, προκειμένου να μην καταγγείλει τον δράστη στις αρχές. Η 16χρονη υπέκυψε από τα βαριά εγκαύματα που υπέστη. «Συλλάβαμε δύο κατηγορούμενους. Ο ένας είναι ο εξάδελφος της νεαρής κοπέλας ο οποίος ενημέρωσε τον αυτουργό ότι ήταν μόνη της στο σπίτι», είπε ο αρχηγός της Αστυνομίας του Σαγκάρ, Σατιέντρα Κουμάρ Σούκλα. «Ο βασικός ύποπτος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί», προσέθεσε.

Ο 26χρονος δράστης πήγε στο σπίτι της κοπέλας, στο Σάγκαρ του κρατιδίου Μάντια Πραντές, ενώ οι γονείς της έλειπαν και τήν βίασε. Κατόπιν, καθώς εκείνη απειλούσε ότι θα τόν καταγγείλει στην οικογένειά του, τήν έκαψε ζωντανή. Την περασμένη εβδομάδα, σημειώθηκαν δύο παρόμοια εγκλήματα στο κρατίδιο Τζάρκλαντ: η μία έφηβη πέθανε, ενώ η δεύτερη, ηλικίας 17 ετών, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού ένας 19χρονος τήν περιέλουσε με βενζίνη και τήν έκαψε.

Ο νόμος, που αφορά τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Ινδία, έχει αυστηροποιηθεί πολύ μετά τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας, στο Νέο Δελχί, που σόκαρε όλον τον πλανήτη. Τον περασμένο μήνα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι στους βιαστές παιδιών κάτω των 12 ετών θα επιβάλλεται στο εξής η θανατική ποινή. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 8χρονης στο Κάτουα, στο κρατίδιο Τζάμου και Κασμίρ.

Διαβάστε Επίσης

Πολάκης προς Στουρνάρα: «ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ…»

«Η μοναδική σου προσφορά, σε αυτή τη χώρα,